Counselling Service Amstelveen biedt psychotherapeutische hulpverlening, mediaton en coaching aan individuen, groepen, expats en bedrijven in zowel de Nederlandse als Engelse taal.


De gesprekken en behandeling bij CSA kunnen ook de vorm hebben van psychotherapie. Die kan analytisch of psychodynamisch van aard zijn. Dat bepalen we uiteraard in onderling overleg.

De hulp, het advies, de coaching en de training kan ook gericht zijn op lifestyle, meditation, coaching, behandeling, begeleiding, uw klachten, uw angsten, depressie, schaamte, schuldproblemen, misbruik, onrust, onzekerheid, een verhuizing, of andere problematiek.


Mevrouw Nunes Nabarro houdt zich aan de richtlijnen van de beroepsethiek en tarifering van: The European Assosciation for Psychotherapy and Counselling, The Brisith Association for Counselling and Psychotherapy, Het Nederlands Instituut voor Psychologen, The International Association of Transactrional Analysys, The International Society for Traumatic Stress Studies, De Landelijke Stichting Rouwbegeleiding en Het Nederlands Psychoanalytisch Instituut.